Schiphol behind the scenes

Combi Deal

Een vliegticket hoef je niet op zak te hebben om je te vermaken op Schiphol. Kom na de Schiphol Behind the Scenes tour een pannenkoek- of een hamburger-/cheeseburgermenu eten bij familierestaurant Touch Down bij Terminal 1. Want wat is er nou leuker dan een compleet dagje Schiphol? Niet alleen tijdens de tour maar ook voor of na de tour zie je allemaal vliegtuigen opstijgen en landen. Maar er is meer...

Restaurant Touch Down, op de 3e etage naast het panoramaterras, spelen de kinderen naar hartenlust in de kinderspeelhoek. Klimmen in het klimrek, kruipen en springen. Op het panoramaterras staat zelfs een echt vliegtuig, de Fokker 100, die je gratis van binnen mag bekijken. Het interieur is omgebouwd tot een complete 'luchtvaartexperience'. Leuk voor jong en oud! Bekijk de cockpit, luister naar de meldingen van de verkeerstoren en neem plaats in de originele stoelen.

Van al die belevenissen krijg je natuurlijk trek! In het pannenkoekenstation van Touch Down versieren kinderen hun eigen pannenkoeken. Als toetje maken ze hun eigen ijsje bij de ijsmachine. Papa en mama genieten van een heerlijk hamburger of cheeseburger menu.
Openingstijden
Het hele jaar geopend van 08:00 uur tot 20:00 uur. Let op: 365 dagen per jaar geopend.

Prijs volwassenen € 23,00  per persoon
Prijs kinderen € 13,00  per persoon
Duur tour 1 uur eten zolang als u dat wilt.

Inclusief:
Schiphol Behind the scenes tour, eigen pannenkoek versieren, 1 drankje, ijsje en speeltje. Voor de volwassenen een hamburger- of cheeseburgermenu met 1, 3 postmix frisdrank naar keuze.

Bijzonderheden
U kunt zelf bepalen of u voor of na de tour gaat eten. De Touch Down voucher dient u in te leveren bij de kassa van Touch Down.

ATTENTIE
Als u de Touchdown combinatie bestelt dan krijgt u een aparte voucher voor het eten! Let op dat u deze niet vergeet uit te printen!

Boek uw tickets online
en bespaar tijdBij aankoop van een ticket, een hele dag
parkeren op Schiphol voor slechts €10,-Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen
 
The most splashing way to discover Amsterdam